Μέσω του δικτύου συνεργατών του elatora.gr, οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα και παραδίδονται στον χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει τον καταναλωτή και το ακριβές ποσό διαμορφώνεται ανά περίπτωση, σύμφωνα με τον εκάστοτε προορισμό και το μέγεθος (βάρος ή/και όγκος) του δέματος που αποστέλλεται.

Στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας από υπερχρεώσεις στα μεταφορικά σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά τις εναλλακτικές που σας παρέχουμε ώστε να έχετε τα προϊόντα σας έγκαιρα αλλά και με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση.

  • Για συνηθισμένα αντικείμενα χρησιμοποιούνται εταιρείες κούριερ (ΕΛΤΑ Courier ) για χαμηλές χρεώσεις, μεγάλη ταχύτητα και παράδοση στην πόρτα σας. Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζονται αυτόματα κατά το checkout. Η εκτίμηση γίνεται σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων και τον προορισμό τους. Συγκεκριμένα, για δέματα έως και 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 3.50€, ενώ για δέματα άνω των 4 κιλών, τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
     Από άνω των  Έως και  Έξοδα αποστολής  2κιλών5 κιλά5.00€5 κιλών6 κιλά6.00€6 κιλών7 κιλά8.00€7 κιλών8 κιλά10.00€
    Αντικείμενα με βάρος ή αντίστοιχο ογκομετρικό βάρος άνω των 8 κιλών δεν αποστέλλονται με κούριερ, καθώς το κόστος γίνεται ιδιαίτερα μεγάλο – έτσι για να μην επιβαρυνθούν οι πελάτες με το κόστος αυτό, επιλέγεται αντί αυτού να αποσταλούν με πρακτορείο μεταφορών (δείτε παρακάτω). Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης θεωρείται “δυσπρόσιτη περιοχή”, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει.
  • Για αντικείμενα ή δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους χρησιμοποιούνται συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών που εξυπηρετούν όλη την Ελλάδα, με χρέωση 15€.

Προς αποφυγή επιπρόσθετων χρεώσεων στον πελάτη λόγω πολλαπλών αποστολών δεμάτων, μια παραγγελία αποστέλλεται μόνο όταν όλα τα προϊόντα έχουν συλλεχθεί (είναι διαθέσιμα). Στην περίπτωση που κάποια προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι διαθέσιμα αλλά επιθυμείτε την άμεση αποστολή των ήδη διαθέσιμων προϊόντων, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω email ή τηλεφωνικά για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (πλην αργιών) έως τις 09:00 πμ, ετοιμάζονται αυθημερόν από εμάς για αποστολή. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (πλην Σαββάτου). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη καθυστέρηση υπάρχει στην παράδοση, οφείλεται στις μεταφορικές εταιρίες. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της παραγγελίας σας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα την απόσταση από την έδρα μας (π.χ. οι εντός Αθηνών παραγγελίες παραδίδονται ταχύτερα).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα λόγω έκτακτης έλλειψης, θα επικοινωνούμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο mail που έχετε καταχωρήσει εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία σας, ενημερώνοντας σας σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, έτσι ώστε να αποφασίσετε την επιβεβαίωση ή ακύρωση της.